Who to use for image uploads now discussion?

Here you can talk about the joy owning a Volvo 480 brings. Non-technical discussions take place here, like what is the difference between an ES and a S version.

Moderators: jifflemon, coyote1980, Rachel

Alan 480
480 Connoisseur
Posts: 853
Joined: Sun Aug 28, 2011 9:03 am
Location: Aberdeen

Re: Who to use for image uploads now discussion?

Post by Alan 480 » Sat Jun 15, 2019 9:22 pm

jifflemon wrote:
Sat Jun 15, 2019 6:12 pm
Ah, I’ve always used get image address on GP.
now only get 'copy image address' when right click on the photos . . . :?

So, what is visible here? should be an SS1 rear suspension unit
selected the wee image icon between star and link, then pasted the address

Image

this one with the image address in the link and a close up of rear end of SS1

https://lh3.googleusercontent.com/_4gii ... 39-h629-no
Alan

480 ES 2litre x 2, C30 1.8ES, SS1

User avatar
jamescarruthers
480 Is my middle name
Posts: 1586
Joined: Mon Jul 07, 2003 3:19 pm
Location: Cambridge

Re: Who to use for image uploads now discussion?

Post by jamescarruthers » Sun Jun 16, 2019 6:11 am

Can see top one, the suspension unit
1987 Volvo 480 ES, 507274, 217 - Red (Ness)
2001 Volvo C70 2.4T convertible (Olivolvo)
2008 Mini Cooper convertible (Mau)

Previous 480's:
J123 CFU -- ES
J449 MNL -- ES auto
D864 CPV -- ES
L691 JFC -- Turbo
F70 MNR -- ES
H858 FGV -- Turbo auto
E981 KHM -- ES (509849)

jifflemon
480 Is my middle name
Posts: 960
Joined: Sat Dec 17, 2016 11:03 am

Re: Who to use for image uploads now discussion?

Post by jifflemon » Sun Jun 16, 2019 8:07 am

The other thing to do when testing posts, have a “incognito/in private” session of your browser open. It means your viewing the post as a normal user, so in that browser session, your not logged into your google account.

Alan 480
480 Connoisseur
Posts: 853
Joined: Sun Aug 28, 2011 9:03 am
Location: Aberdeen

Re: Who to use for image uploads now discussion?

Post by Alan 480 » Mon Jun 17, 2019 11:44 am

jifflemon wrote:
Sun Jun 16, 2019 8:07 am
The other thing to do when testing posts, have a “incognito/in private” session of your browser open. It means your viewing the post as a normal user, so in that browser session, your not logged into your google account.
good thinking

i think I'll reload the photo onto Google Photos straight into my 'shared CARS' folder, see if that helps

well that didn't work :(

the new photos are in the same 'shared' folder as the SS1 arm but the NEW ones don't show up, now get a big empty space with a 'no entry' sign on it

I'll just accept that adding photos is a bitty hit & miss.

if there was 'storage space' on server then could low 'low resolution' images?

another test, to see if it is the way I'm adding them to Google photos, or another wrinkle . . . .
one old image (throttle switch)
Image
one new image (480 in my garage)

Image
Alan

480 ES 2litre x 2, C30 1.8ES, SS1

Post Reply